Σελίδα Παραπόνων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη διαδικασία για τον τρόπο παραπόνων

Αγαπητέ πελάτη,
Ο ορισμός του παραπόνου είναι κάθε έκφραση δυσαρέσκειας.
Η εταιρεία iOwn έχει δεσμευτεί να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών ακινήτων. Αυτό αποτελεί τον κύριο επιχειρηματικό μας στόχο και γι’ αυτό εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα πρότυπα μας.

Αν και σε καμία επιχείρηση δεν αρέσει να δέχεται παράπονα, σε περίπτωση που αυτό συμβεί, πιστεύουμε ότι το παράπονο πρέπει να αντιμετωπίζεται λογικά και με συνέπεια, το συντομότερο δυνατό, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος φήμης και ο οικονομικός κίνδυνος.
Πιστεύουμε ότι, εάν η διαχείριση είναι σωστή, τα παράπονα μπορούν επίσης να δώσουν σε μια επιχείρηση την ευκαιρία να εντοπίσει και να διορθώσει συγκεκριμένα προβλήματα με τις υπηρεσίες της και να αναπτύξει τη σχέση της με τους πελάτες, αποδεικνύοντας ότι οι ανησυχίες τους αντιμετωπίζονται σοβαρά.

Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο, έχουμε συντάξει το παρακάτω έντυπο παραπόνων, ώστε να σας διευκολύνουμε να μας παρέχετε τα σχόλιά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για το παράπονό σας μέσω:

Τηλ : +30 210 67 28 599
Φαξ: +30 210 6728599
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@iown.gr,ioanna.nikolaou@iown.gr
Post: Δημοκρατίας 37, 15451, Ψυχικό, Αθήνα, Ελλάδα

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε για να κοινοποιήσετε το παράπονό σας, ο Γενικός Διευθυντής μας, ο οποίος είναι ο ορισμένος υπεύθυνος χειρισμού παραπόνων της εταιρείας, θα το διερευνήσει άμεσα και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του παραπόνου.

Σε περίπτωση που η απάντησή μας στο παράπονό σας εξακολουθεί να μην σας ικανοποιεί, μπορείτε να απευθύνετε το παράπονό σας στον:

Κέντρο Αποτελεσματικής Επίλυσης Διαφορών
Διεθνές Κέντρο Επίλυσης Διαφορών
70 Fleet Street
London EC4Y 1EU
Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλ + 44 (0)20 7536 6060
Φαξ + 44 (0)20 7536 6061
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@cedr.com