Σχετικά με την iOwn

Μάθετε περισσότερα για την Εταιρεία & τις Αξίες μας

"i" για Επένδυση - "O" για Ιδιοκτήτης

Η iOwn είναι μια ”Boutique” ηγετική Εταιρεία στον τομέα των  Συμβουλευτικών και Εκτιμητικών  Υπηρεσιών στον τομέα των Ακινήτων, η οποία αποτελείται από μια αφοσιωμένη και εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα με αποδεδειγμένο ιστορικό, και μια έμπειρη ομάδα Ορκωτών  Πραγματογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων Πιστοποιημένων Εκτιμητών RICS και Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ακινήτων.
Η πρωταρχική αποστολή μας στην iOwn είναι να αντιμετωπίσουμε τις  προκλήσεις στο φάσμα  των ακινήτων αξιοποιώντας την άψογη επαγγελματική τεχνογνωσία μας.Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία πλεονάσματος αξίας μέσω της προσανατολισμένης στο αποτέλεσμα προσέγγισής της, εντοπίζοντας και ξεκλειδώνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της iOwn βρίσκεται η δέσμευση μας για εξατομικευμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους των πελατών μας, ενισχύοντας την επιχειρηματική τους επιτυχία. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η συλλογική  συνεργασία καθορίζουν την προσέγγισή μας. Τηρώντας τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα που ορίζει το Βασιλικό Βρετανικό Ινστιτούτο Ορκωτών  Πραγματογνωμόνων (Royal Institution of Chartered Surveyors – RICS του Λονδίνου, ενεργούμε με συνέπεια με ακεραιότητα, παρέχουμε υπηρεσίες υψίστης ποιότητας, ενισχύουμε την εμπιστοσύνη στο επάγγελμα, αντιμετωπίζουμε τους άλλους με σεβασμό και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πράξεις μας.

Σχετικά με την iOwn - Πιστοποιημένη εταιρεία από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακινήτων (Royal Institution of Chartered Surveyors) του Λονδινου και το Υπουργείο Οικονομικών.

H iOwn -Πιστοποιημένη εταιρεία από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακινήτων (Royal Institution of Chartered Surveyors) του Λονδινου  και το Υπουργείο Οικονομικών-είναι μια ηγετική Εταιρεία στον τομέα των  Συμβουλευτικών και Εκτιμητικών  Υπηρεσιών στον τομέα των Ακινήτων (Boutique Real Estate  Valuation & Consultancy Εταιρεία), η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της συμβουλευτικής κ Εκτιμητικής των  Ακινήτων.

H iOwn εξειδικεύεται στις Πιστοποιημένες Εκτιμήσεις Ακινήτων,στην Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, στην Συμβουλευτική Επενδύσεων (Investment Advice), στις Μελέτες Αξιοποίησης (Feasibility Studies),στη Διαχείριση Συναλλαγών Ακινήτων, στο Brokerage/Asset Management Ακινήτων,στην  Έρευνα Αγοράς, στις Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Διαχείριση έργων, και  στις Στρατηγικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ακινήτων,και την ωρίμανση και τεχνικούς ελέγχους των ακινήτων.

H iOwn -Firm Regulated By RICS έχει έδρα στην Αθήνα, στο Φάρο Νέου Ψυχικού, στην Λ. Δημοκρατίας 37, και απαρτίζεται από έμπειρους Πιστοποιημένους Επαγγελματίες, και Πιστοποιημένους εκτιμητές και Πραγματογνώμονες.

Η iOwn σε συνεργασία με τον οργανισμό RICS του Λονδινου.
Πιστοποίηση από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακινήτων (Royal Institution of Chartered Surveyors)

Το παγκοσμίως γνωστό Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακινήτων (Royal Institution of Chartered Surveyors) με καταγωγή το Ηνωμένο Βασίλειο,με άνω των 150 χρόνων εμπειρίας, αποτελεί σήμα κατατεθέν επαγγελματισμού παγκοσμίως. Τα μέλη του παρέχουν ανεξάρτητες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, εταιρείες αλλά και σε ιδιώτες. Τα μέλη του RICS τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης.

Η iOwn -Firm Regulated By RICS είναι εταιρεία Πιστοποιημένη από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακινήτων Firm Regulated by RICS -Royal Institution of Chartered Surveyors,Member Number: 806038, (www.rics.org)

Η iOwn είναι Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών

Η IOWN, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παροχή εκτιμητικών υπηρεσιών και έχει καταχωρηθεί στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών – Νομικά Πρόσωπα με Αριθμό Μητρώου 82, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου Γ του ν. 4152/2013 (ΦΕΚ / Α΄107).

Στην iOwn Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Real Estate σε διεθνές επίπεδο. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τις υψηλότερες επαγγελματικές αξίες του ROYAL INSTITUTE OF CHARTERED SURVEYORS της ΑΓΓΛΙΑΣ,του μητρώου των Ορκωτών Πραγματογνωμόνων Ακίνητης Περιουσίας, www.rics.org.

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σε εταιρικούς και μεμονωμένους επενδυτές ακινήτων σε όλο τον κόσμο, με στόχο την Ελλάδα, προκειμένου να ξεκλειδώσουν την πραγματική αξία των περιουσιακών τους στοιχείων και να τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν τα χαρτοφυλακια τους, χρησιμοποιώντας μια δομημένη μεθοδολογία.

Στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε τις δυνατότητες ακίνητης περιουσίας αντιμετωπίζοντας παράλληλα τον κίνδυνο και τις δυσκολίες της διαχείρισης ακινήτων. Για το σκοπό αυτό, προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για όλους τους κλάδους της ακίνητης περιουσίας.

Η iOwn  έχει ήδη ένα εκτεταμένο ιστορικό υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ακινήτων, σε μεγαλο ευρος πελατών, συμπεριλαμβανομένων ΟΛΩΝ των Συστημικών Ελληνικων τραπεζών, Μεγάλων Εταιρειών,Εισηγμένων Εταιρειών, Χρηματοοικονομικών Οργανισμών και Ιδρυμάτων,Εταιρειων Διαχειρισης Κοκκινων Δανειων (NPL COMPANIES), Θεσμικών και Ιδιωτών επενδυτών και Βιομηχανικών εταιρειών,Μεγάλων τοπικών ΑΕΕΑΠ και κατασκευαστών.

Επιπλέον, η iOwn σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργάζεται  στενά με διεθνείς επενδυτές και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ελληνική ακίνητη περιουσία.

Η IOWN παρέχει αυτό που χρειάζονται οι διεθνείς πελάτες στον σημερινό απαιτητικό κόσμο, για να επιτύχουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Ενδεικτικά, μερικά από τα PROJECTS Εκτιμήσεων, Συμβουλευτικής και Διαχείρισης Ακινήτων, τα οποία έχει εκτελέσει με επιτυχία η κ Ιωάννα Νικολάου ιδρύτρια επικεφαλής και Managing Director της iOwn , είναι  χαρτοφυλακια ακινητων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, της PIRAEUS LEASING,INTRUM,TRASTOR,GRIVALIA, της ΠΑΝΓΑΙΑ, του ΟΤΕ Estate, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, της ATTICA BANK, της ALPHA BANK,DOVALUE, CERVED, CEPAL, QRES, QUANT, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και πλήθος εκτιμήσεων  ακινήτων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες,  επενδυτές Funds.

H iOwn συμμετέχει συστηματικά κάθε χρόνο σε σεμινάρια, φόρουμ και συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα των εκτιμήσεων ακινήτων και των επενδύσεων σε ακίνητα, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου ανεξάρτητες συμβουλές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας. τους πελάτες της.

Η ομάδα μας

Η ομάδα της iOwn αποτελείται αποτελείται από μια αφοσιωμένη και εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα με αποδεδειγμένο ιστορικό, και μια έμπειρη ομάδα Ορκωτών  Πραγματογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων Πιστοποιημένων Εκτιμητών RICS και Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ακινήτων.

Η ομάδα της iOwn αποτελείται από τους καλύτερους δικηγόρους με διεθνή εμπειρία σε εταιρικά έργα Real Estate, Πολιτικούς Μηχανικούς, Ορκωτούς λογιστές και Πιστοποιημένους συμβούλους εμπορικών ακινήτων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, εστιάζοντας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Ιωάννα Νικολάου

Η Ιωάννα είναι η διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια της iOwn. Η Ιωάννα είνα ιΟρκωτός Πραγματογνώμονας Ακίνητης Περιουσία,Professional Member of Royal Institution of Chartered Surveyors UK (MRICS),Chartered Surveyor UK, MRICS Member Number: 6753177, Πιστοποιημένος Εκτιμητής Υπουργείου Οικονομικών.Η Ιωάννα Νικολάου έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε επενδύσεις σε ακίνητα, στρατηγική, συμβουλευτική και αποτιμήσεις. Είναι έμπειρη MRICS Chartered Surveyor και επαγγελματικό μέλος του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Η Ιωάννα είναι εγγεγραμμένος εκτιμητής RICS, πιστοποιημένο εγγεγραμμένο μέλος του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών (AM 742), μέλος του Σ.Ε.Κ.Ε. και της ΕΛ.Ι.Ε. Η Ιωάννα έχει αποφοιτήσει από το Bayes Business School του Λονδίνου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διαχείριση επενδύσεων. (MSc in Investment Management Bayes Business School, Λονδίνο). Η Ιωάννα είναι επίσης πιστοποιημένη από το Chartered Institute of Securities and Investment of London-UK (C.I.S.I.) στον Τομέα της Διαχείρισης Επενδύσεων, και από την American Academy of Financial Management στις Η.Π.Α. στους Τομείς των Εκτιμήσεων Ακινήτων και της Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων. Η Ιωάννα έχει μακρά πορεία σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ακίνητα σε διάφορους πελάτες σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο. Η Ιωάννα συνεργάζεται στενά με διεθνείς επενδυτές, διαχειριζόμενη επενδύσεις και εκτιμήσεις εμπορικών και ξενοδοχειακών ακινήτων. Στο παρελθόν, η Ιωάννα έχει εργαστεί στο Λονδίνο ως διευθύντρια,Director, Compliance investment officer και σύμβουλος σε εταιρεία που εποπτεύεται από την FSA. H Ιωάννα Νικολάου μιλάει άπταιστα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

iOwn - Πιστοποίηση RICS

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα συμβουλευτικών υπηρεσιών

Αναθέστε μας το έργο σας

Πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα μπορείτε να καταχωρήσετε το ακίνητό σας.

Είμαστε έμπειροι πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οι σύμβουλοί μας δίνουν προτεραιότητα στην ειλικρίνεια, τη γνώση του κλάδου, τη συνεργασία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.

Μεγάλη αξία

Διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή real estate χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητό σας θα βρίσκεται στην κορυφή των μεγαλύτερων δικτύων παγκοσμίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενδιαφέρεστε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του κλάδου και τις προσφορές της αγοράς; Φροντίστε να μείνετε σε επαφή μαζί μας για να τα λαμβάνετε απευθείας στα εισερχόμενά σας.