Πιστοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων κατά RICS του Λονδίνου και της Μεγάλης Βρετανίας

Η iOwn – Εταιρεία πιστοποιημένη από το RICS του Λονδίνου παρέχει πιστοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων για ένα ευρύ φάσμα σκοπών και τύπων ακινήτων. Είμαστε πιστοποιημένοι από το Royal Institute of Chartered Surveyors( www.rics.org) διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα λειτουργιών σε όλο το φάσμα  εκτίμησης ακινήτων. Η ομάδα εκτιμητών μας περιλαμβάνει επίσης πιστοποιημένους εκτιμητές μηχανημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών αποτίμησης.

Είμαστε επίσης ασφαλισμένοι με ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Στην IOWN διαθέτουμε συνδυαστική εμπειρία <25 ετών σε Εκτιμήσεις Ακινήτων και Συμβουλευτική Επενδύσεων. Μας εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά και τραπεζικά ιδρύματα της Ελλάδας, ιδιώτες επενδυτές, πολυεθνικές εταιρείες, θεσμικοί επενδυτές, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων και χαρτοφυλακίου, εταιρείες NPL.

Certified by RICS

Οι μελέτες Εκτίμησης  μας παρέχουν ένα σταθερό εργαλείο για τους πελάτες μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς.

Οι  μελέτες Εκτίμησης  μας πραγματοποιούνται από Certified Chartered Surveyors από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και RICS Registered Valuers, Ορκωτούς Πραγματογνωμονες Ακίνητης Περιουσίας.Οι μελέτες Εκτίμησης  των παγίων περιουσιακών στοιχείων είναι σύμφωνα με τα Πρότυπα Αποτίμησης του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Επιθεωρητών (RICS), («το Κόκκινο Βιβλίο») και τα Διεθνή Πρότυπα Αποτιμήσεων (IVS), (RICS – www.rics.org)

Ορίζοντας έναν Πιστοποιημένο Εκτιμητή RICS, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι συνεργάζεστε με πιστοποιημένους και  καταρτισμένους επαγγελματίες που:

 • Τηρούν  τα Πρότυπα αποτίμησης του «Κόκκινου Βιβλίου».
 • Δεσμεύονται για διαφάνεια.
 • Είναι ειδικοί στον τομέα τους, παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας μελέτες.

 

Διεθνή Πρότυπα Εκτιμητικής  και Αποτίμησης RICS

Όλες οι εκτιμήσεις  πραγματοποιούνται σύμφωνα με την τελευταία έκδοση των Προτύπων Εκτιμητικής Σύμφωνα με τα Διεθνή και και τα Εκτιμητικά  Πρότυπα  που δημοσιεύθηκαν από το Royal Institution of Chartered Surveyors και πραγματοποιούνται από κατάλληλα καταρτισμένους εκτιμητές, όπως ορίζεται σε αυτό.

Βάση αποτίμησης

Όλες οι αποτιμήσεις γίνονται σε σχέση με την κατάλληλη βάση όπως έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη σύμφωνα με τις διατάξεις και τους ορισμούς των Προτύπων Εκτιμητικής και Αποτίμησης, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί και αναφέρεται διαφορετικά.

 1. Χαρτοφυλάκια ακινήτων
 2. Επενδυτικά ακίνητα
 3. Γραφεία
 4. Γη υπό ανάπτυξη
 5. Εκτιμήσεις κατοικιών και ολων των οικιστικών ακινήτων
 6. Καταστήματα λιανικής πώλησης
 7. Εμπορικά κέντρα
 8. Ξενοδοχεία
 9. Βιομηχανίες
 10. Κέντρα Logistics
 11. Νοσοκομεία
 12. Ακίνητα Ειδικού τύπου
 13. Εκτιμήσεις μηχανημάτων ή εξοπλισμού εγκαταστάσεων
 1. Μεμονωμένες  Συναλλαγές Αγοράς και Πώλησης
 2. Διεθνή και Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΔΠΧΠ)
 3. Εταιρικές Συναλλαγές
 4. Μελέτες αξιοποίησης 
 5. Τεχνικό Ελεγχο
 6. Πλειστηριασμοί
 7. Εσωτερική αναφορά και πληροφόρηση
 8. Συγχωνεύσεις και εξαγορές
 9. Μελέτες Σκοπιμότητας
 10. Χρηματοδότηση και Υποθήκη
 11. Ετήσια Έκθεση των Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητα (ΑΕΕΑΠ).
 12. Σκοποί κληρονομιάς και Φορολόγησης 
 13. Διαπραγματεύσεις ιδιοκτητών και ενοικιαστών
 14. Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO) 
 15. Επίλυση διαφορών (Dispute Resolution)
 16. Διαζύγια

Ένας επιθεωρητής μπορεί να έχει τις γνώσεις για να συμπληρώσει μια εκτίμηση για  αγορά  κατοικίας, αλλά μπορεί να μην είναι Πιστοποιημένος από έναν οργανισμό διαπίστευσης, όπως το RICS. Η χρήση ενός RICS Surveyor θα σας προσφέρει ηρεμία και διαβεβαίωση ότι ο επιλεγμένος ορκωτός επιθεωρητής/Πραγματογνώμονας Ακίνητης Περιουσίας  σας θα έχει υποβληθεί σε ενδελεχή εκπαίδευση και θα έχει τις γνώσεις για να σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, όπως προβλέπεται από τον κώδικα δεοντολογίας RICS.

Έχουμε παραδώσει περισσότερες από 18.000 εκτιμήσεις σε σχεδόν κάθε τύπο ακινήτων

Ξενοδοχεία – Νοσοκομεία – Εμπορικά κέντρα – Βιομηχανικά κτίρια – Εμπορικά κτίρια – Σχολεία – Ακίνητα εξειδικευμένου τύπου – Εμπορικά κέντρα – Σούπερ Μάρκετ – Κατοικίες – Συγκροτήματα στάθμευσης – Αγροτικές εκτάσεις – Κινηματογράφοι/Θέατρα – Κτίρια υπό κατασκευή – Εξοχικές κατοικίες – Μεγάλα θέρετρα – Ναυπηγεία Βενζινάδικα

Πιστοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων από το RICS

Μεσιτεία και Συμβουλευτική Αγοραπωλησιών

Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες - Πλειστηριασμοί

Υπηρεσίες Τεχνικής Νομικής και Ωρίμανσης ακινήτων

Διαχείριση Ακινήτων

Επενδυτική Στρατηγική Συμβουλευτική

Διαχείριση ¨Εργου

iOwn - Πιστοποίηση RICS

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα συμβουλευτικών υπηρεσιών

Αναθέστε μας το έργο σας

Πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα μπορείτε να καταχωρήσετε το ακίνητό σας.

Είμαστε έμπειροι πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οι σύμβουλοί μας δίνουν προτεραιότητα στην ειλικρίνεια, τη γνώση του κλάδου, τη συνεργασία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.

Μεγάλη αξία

Διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή real estate χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητό σας θα βρίσκεται στην κορυφή των μεγαλύτερων δικτύων παγκοσμίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενδιαφέρεστε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του κλάδου και τις προσφορές της αγοράς; Φροντίστε να μείνετε σε επαφή μαζί μας για να τα λαμβάνετε απευθείας στα εισερχόμενά σας.