Όροι και Προϋποθέσεις

Ο ιστότοπός μας (www.iown.gr) λειτουργεί από την «Iown –Nikolaou Ioanna S.M.P.C». φορέας εγγεγραμμένος και εξουσιοδοτημένος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με τον ΑΦΜ 800668481 με έδρα στη Λεωφ. Δημοκρατίας 37. 15451, Ψυχικό Αθήνα, Ελλάδα.

Η iOwn είναι μια εταιρεία Boutique Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ακίνητης Περιουσίας που ειδικεύεται στις Επενδυτικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ακίνητης Περιουσίας, τις Εκτιμήσεις και τη Στρατηγική Συμβουλευτική Ακίνητης Περιουσίας. Η iOwn ιδρύθηκε και διευθύνεται από την Ιωάννα Νικολάου, η οποία είναι Chartered Surveyor, του Βασιλικού Ινστιτούτου Chartered Surveyors (RICS). και RICS Registered Valuer .

Με την πρόσβαση σε οποιουσδήποτε τομείς του ιστότοπού μας συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου που παρατίθενται παρακάτω. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο και να αναθεωρήσουμε το υλικό του ιστότοπου και τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς συνιστά τη συμφωνία σας να ακολουθείτε και να δεσμεύεστε από τους όρους χρήσης όπως ισχύουν κατά καιρούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους χρήσης που ισχύουν κατά καιρούς, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση σας, ωστόσο, οποιαδήποτε εκτύπωση από αυτόν τον ιστότοπο πρέπει να περιλαμβάνει σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων iOwn. Κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον σε οποιοδήποτε από τα υλικά που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν μεταβιβάζεται σε εσάς ως αποτέλεσμα της πρόσβασης, λήψης ή εκτύπωσης τέτοιου υλικού. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή, μετάδοση, προβολή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, άδεια χρήσης, δημιουργία παράγωγων έργων από, σύνδεση ή πλαίσιο σε άλλη τοποθεσία web, χρήση σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, μεταφορά ή πώληση οποιασδήποτε πληροφορίας που αποκτήθηκε από αυτόν τον ιστότοπο, χωρίς γραπτή άδεια από το iOwn. Η καταχωρημένη υπηρεσία μας σηματοδοτεί και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη ρητή γραπτή μας άδεια.

Για τη διευκόλυνσή σας, ενδέχεται να παρέχουμε συνδέσμους προς διάφορους άλλους ιστότοπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δεν ελέγχουμε τέτοιους ιστότοπους και δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενό τους ούτε είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια ή την αξιοπιστία οποιωνδήποτε πληροφοριών, δεδομένων, απόψεων, συμβουλών ή δηλώσεων που περιέχονται σε αυτούς τους ιστότοπους. Επιπλέον, η πολιτική απορρήτου μας ισχύει μόνο όταν βρίσκεστε στον ιστότοπό μας. Μόλις συνδεθείτε σε άλλο ιστότοπο, το κάνετε με δική σας ευθύνη με την ισχύουσα πολιτική απορρήτου αυτού του ιστότοπου.

Το υλικό αυτού του ιστότοπου παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία δήλωση ή εγγύηση ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένης της εκπροσώπησης του νομικού τίτλου, της εμπορευσιμότητας ή της χρήσης για συγκεκριμένο σκοπό. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών ή των συνδέσμων. Σε περίπτωση αλλαγής ή αναθεώρησης αυτού του ιστότοπου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ενημερώσουμε το υλικό, αλλά δεν μπορούμε να δηλώσουμε την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του ιστότοπου, εκτός εάν στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι όροι αυτοί διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά ή σύγκρουση προκύψει από το παρόν υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας, Ελλάδα.