Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες - Πλειστηριασμοί

Η Ηλεκτρονική Δημοπρασία ακινήτων αφορά τη συμμετοχή σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασίας ακινήτων, χωρίς τη φυσική σας παρουσία χρησιμοποιώντας μόνο τον υπολογιστή.
Μετά τη σταδιακή διοχέτευση των χαρτοφυλακίων των NPL εταιρειών και των Ελληνικών τραπεζών στην αγορά, η iOwn κατέλαβε στρατηγική θέση ως Σύμβουλος των Εταιρειών εξυπηρέτησης μη εξυπηρετούμενων δανείων(Servicers) οι οποίες διοχετεύουν ακίνητα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στόχος των οποίων είναι η μεταβίβαση των εξασφαλίσεων (collateral assets) στα προαναφερθέντα δάνεια ως ακίνητα.

Παρέχουμε επίσης εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά για τη σωστή τοποθέτηση των τιμών των ακινήτων, καθώς και τις απαραίτητες συμβουλές για την ωρίμανση και διάθεση στην αγορά ενός του πλήρους χαρτοφυλακίου.

Πιστοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων από το RICS

Μεσιτεία και Συμβουλευτική Αγοραπωλησιών

Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες - Πλειστηριασμοί

Υπηρεσίες Τεχνικής Νομικής και Ωρίμανσης ακινήτων

Διαχείριση Ακινήτων

Επενδυτική Στρατηγική Συμβουλευτική

Διαχείριση ¨Εργου

iOwn - Πιστοποίηση RICS

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα συμβουλευτικών υπηρεσιών

Αναθέστε μας το έργο σας

Πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα μπορείτε να καταχωρήσετε το ακίνητό σας.

Είμαστε έμπειροι πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οι σύμβουλοί μας δίνουν προτεραιότητα στην ειλικρίνεια, τη γνώση του κλάδου, τη συνεργασία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.

Μεγάλη αξία

Διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή real estate χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητό σας θα βρίσκεται στην κορυφή των μεγαλύτερων δικτύων παγκοσμίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενδιαφέρεστε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του κλάδου και τις προσφορές της αγοράς; Φροντίστε να μείνετε σε επαφή μαζί μας για να τα λαμβάνετε απευθείας στα εισερχόμενά σας.